Δώσε μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωσή σου με ένα vintage βαν της δεκαετίας του ’70, πλήρως ανακαινισμένο και διαμορφωμένο στον πιο διασκεδαστικό φωτογραφικό θάλαμο.

Το Van στο οποίο μπορείτε να κάνετε απεριόριστες λήψεις και εκτυπώσεις στιγμών, τις οποίες επενδύουμε με την κατάλληλη εικόνα (μακέτα της επιλογής σας), το επιθυμητό σας background (green screen/real screen) και όλα τα αξεσουάρ (props) προσαρμοσμένα στην εκδήλωσή σας.

2019-7-21-4147C-GS-1024x683

WEDDINGS

Μία μοναδική έκπληξη για εσάς και τους καλεσμένους του γάμου ή της βάπτισης. Φωτογραφηθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάνετε αυτή την ιδιαίτερη μέρα ακόμα πιο ξεχωριστή.
DSC_0737-1024x683

CORPORATE EVENTS

Το Photo Booth Van μπορεί να προσαρμοστεί και να ταιριάξει απόλυτα στο brand της επιχείρησής σας, για οποιοδήποτε εταιρικό event ή προωθητική καμπάνια.
2019-7-4-82865B-GS-1024x683

PRIVATE PARTIES

Γενέθλια, reunions και bachelor parties… Μπορούμε να βρούμε χιλιάδες αφορμές για διασκέδαση!

EXTRA SERVICES

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΦΙΞΗ

«First Impression Never Dies». Πόσο μάλλον όταν αυτή αφορά την εντυπωσιακή είσοδο στην τελετή ή την εκδήλωση που διοργανώνετε

PRE & AFTER WEDDING PHOTOS

Pre – After Wedding Photos στο μέρος που επιθυμείτε. Οι στιγμές του ζευγαριού, χωριστά πριν από το γάμο και μαζί μετά την τελετή.

ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ

Τις σημαντικότερες στιγμές τις μοιραζόμαστε με τους σημαντικότερους ανθρώπους. Κρατήστε τις αναμνήσεις απ’ την εκδήλωση με τις σκέψεις, τις ευχές και τις φωτογραφίες σε ένα βιβλίο ευχών.

CUSTOM PROPS

Αξεσουάρ προσαρμοσμένα απόλυτα στις προτιμήσεις σας. Εσείς διαλέγετε το θέμα και εμείς φέρνουμε τα πιο διασκεδαστικά αξεσουάρ για φωτογραφίες.

ΕΥΧΕΣ/TESTIMONIALS ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

Κρατήστε τις ευχές των αγαπημένων σας προσώπων ή την προσωπική εμπειρία των συνεργατών ή πελατών σας σε βίντεο.

REAL TIME EVENT PHOTOSHOOTING

Μοιραστείτε τις στιγμές μπροστά στο φακό του photobooth με όλους τους καλεσμένους σας, με τη ζωντανή προβολή τους με προτζέκτορα στο χώρο του event.

Reviews

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ